BARNEservisene fra ingridk er under utvikling! Det er med spenning vi nå jobber med en ny løsning som vi tror du vil bli glad i. 

Servisene vil fortsatt være hånddreid her på verkstedet, du vil fortsatt velge din farge og dekor, men du vil få kortere bestillingstid!

Barneserviser

En personlig gave som blir med på de gode minnene i livet

Servisene er håndlaget og består av kopp, bolle og asjett. Velg mellom flere farger og mange dekorer. Finn den dekoren du syns passer barnet, eller velg en dekor som sier noe om deg som gir. Ingen serviser blir helt like!

 

Jeg utvikler en ny serie barneserviser og har stengt for bestillinger i oktober og november. For øyeblikket kan du kjøpe gavekort som kan benyttes så snart de nye servisene er på plass.

Gavekort | BARNEservise

kr 1 350,00Pris
Har du litt dårligere tid?

Disse servisene er et rimeligere alternativ og perfekt for deg som ønsker rask levering. I motsetning til servisene med navn og dato kan disse produseres for lager, og jeg kan dermed tilby rask levering.
Servisene er laget fra bunnen og blir en unik og personlig gave som vil være med på de gode minnene i livet. Perfekt gave til barnedåp, navnefest eller bursdagen til en liten du har kjær.

 

Tilbakemeldinger:

Produktene er fortsatt i daglig bruk, og det er et veldig kjært minne for oss. Dem viser ikke antydning til å være brukt, selv etter runder i oppvaskmaskin, og etter å ha blitt spist av og skjært på. Virkelig kvalitet!

Vera Louise Olsen

Som omtalt i
Foreldre og Barn

Fantastisk nydelig arbeid. Rask og uproblematisk levering. Veldig fornøyd.

Lise Elverhøi Johnsen

På ønskelisten til "småbarnsforeldre"

Dette er virkelig noe å anbefale. Har bestilt i flere omganger til dåpsgaver og nå boller til mine 3 barn. Mer personlige og flotte gaver skal man lete lenge etter

Mona Måstadskaug

Som anbefalt på kjokkenutstyr.net
Spørsmål?
Ta kontakt så svarer jeg så fort jeg kan, som regel iløpet av en virkedag.

ingridk keramikk

40610785

post@ingridkristine.no

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean

Du kan betale med VIPPS, velg manuell betaling og følg instruksjonene.

medlem av gründernettveret