Kurs

ingridk keramikk har i flere år tilbudt en rekke kurs. Det har blitt gjennomført kurs som familiekurs, grunnleggende teknikker i leire, dreiekurs og privat undervisning. ingridk keramikk er også godkjent lærebedrift i keramikerfaget med sin første lærling på plass i 2017. 

Da våren 2020 bød på utfordringer knyttet til å gjennomføre kurs på verkstedet var dette tidspunktet for å sette onlinekurs ut i verden. Kurs fra ingridk baserer seg på grunnleggende teknikker med leire, og dekorteknikk hovedsakelig med begitningsarbeid.  

Du kan få med deg introduksjonsvideoene i "Lær om leire" helt gratis! Registrer deg/Logg inn under for tilgang til videoene under fra ingridk. 

KURS | Lag fugl

I kurset lærer du å lage en fugl med utgangspunkt i klypeteknikk. Dette er et spennende prosjekt der du lærer mye om leira som materiale. Etter å ha gjennomgått kurset har du kunnskap som kan benyttes i videre arbeid med modellering av mindre objekter. 

Kurset passer godt for nybegynnere eller deg som har lite erfaring med modellering og håndbyggeteknikker. Det kan lett tilpasses for barn sammen med voksne.

©2020 by ingridk keramikk. Proudly created with Wix.com

Abonner gjerne på nyhetsbrev!