Dandelion, ny produktserie fra ingridk

November 14, 2016

Dandelion tar utgangspunkt i magien som oppstår når en løvetann er avblomstret. Se for deg en eng med dunete små nøster som bare ønsker å bli blåst med vinden eller et barns pust.

Inspirert av de mangfoldige bukettene med løvetann plukket av min første datter Anna Othilie, ønsker jeg med produktserien Dandelion å formidle et budskap om optimisme og barns evne til å se verden som et vakkert sted. Annas første to år var hun med meg på verkstedet omtrent daglig, og hennes favorittsyssel var å plukke blomster. Masse blomster. Hun kom stabbende inn på verkstedet sammen med sin mimmi og strålte av glede da hun kunne overrekke meg en stor bukett med løvetann. Jeg hadde ofte en lodden bukett med løvetann på dreieskiva gjennom arbeidsdagen. Det vakreste hun kunne finne, det fineste hun kunne gi sin mamma var en bukett med løvetann. Jeg ble oppmerksom på denne blomstens komplekse form og dens vakre farger. Den stråler som en myk sol når den er i blomst, om mulig blir den enda vakrere når den forvandles til en lodden frøbærer.

 

Duften av løvetann bringer meg tilbake til da Anna Othilie var så liten, og til jeg selv var barn. Barn møter verden med åpent sinn og optimisme. En blomst vi voksne har lært å se som noe uønsket blir sett for det den er av barns upolerte øyne. En vakker, sterk og strålende blomst. Magien som oppstår når man blåser de dunete frøene av sted er vanskelig å beskrive. Hvem kan vel motstå å hjelpe en løvetann å spre sine røtter?

 

Koppene i serien Dandelion kommer i tre størrelser: 120 ml, 200 ml, 300 ml. Den minste er en kopp som passer perdekt i de små kapselmaskinene, som Nespresso sine som har standard lungo på 110 ml. Den mellomste størrelsen er en normal kaffekopp, perfekt for alle som er glad i en større kopp kaffe! Og sist er det de største koppene på 300 ml som er fine tekopper, og helt perfekte kakaokopper! 

 

De lanseres i to farger November 2016: gråblå og støv-lilla.  Fargene er drømmende og duse akkurat som en eng med avblomstret løvetann. Formen på koppene er runde men langstrakte. Den gode formen gjør at drikken holder godt på varmen. Leirens egenskaper isolerer godt og den runde hanken gjør at koppene passer i de fleste hender.

 

Koppene er i første omgang å finne i nettbutikken og i Galleri Smalgangen, Åsgårdstrand.

 

Dandelion lanseres torsdag 17. november, skriv deg opp på mailingliste for å få siste oppdateringer!

 

Kjøp Dandelion på nett, og få din nye favorittkopp levert i posten.

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

BARNEservise- mine erfaringer som firebarnsmor.

September 15, 2019

1/5
Please reload

Siste innlegg