Velkommen 2017

February 1, 2017

Ved starten av et nytt år er det en passende anledning til å kikke seg over skulderen og reflektere litt over hvordan året har gått. Her kommer en liten oppsummering fra mitt bedriftsår 2016, og et lite innblikk i mine forventninger og mål for 2017.

Et helt kalenderår i nytt verksted

2016 var det året jeg for alvor flyttet inn i mitt nye verksted som ligger i hagen i Åsgårdstrand. Verkstedet ble ferdig bygget sommeren 2015, men det var et lite knøtt som skulle komme seg ut i verden før mammaen kunne komme tilbake i arbeid. Fra starten av januar var jeg klar til å flytte inn på min splitter nye arbeidsplass. Og for en luksus. Jobben er bare noen meters gange over plenen. Utsikten er helt fantastisk. Lyset som flommer inn gjennom de store vinduene gjør at arbeidslamper har jeg ikke hatt bruk for, selv ikke i de mørkeste månedene av året.

 

 

Barneserviser

Inspirasjonen til å skape noe nytt kom raskt etter innflytting, Og jeg har hatt gleden av å lage keramikk til mange av dere. Det har vært en jevn flyt av bestillinger på barneserviser, noe som er i ferd med å danne et grunnlag for en mer forutsigbar innteksflyt. Noen nye dekorer å velge blant har det blitt, og en helt ny hjemmeside med nettbutikkløsning har gjort prosessen med å bestille enklere for dere kunder. Både rev og blåhval har blitt godt tatt imot som nyheter i året som har gått, men sauene tar nok fortsatt seieren med flest serviser.

 

 

Bestillinger med helt spesielle krav

I løpet av året som har gått har jeg inngått samarbeid med Lions Club Horten Misteltein som har fått sine helt egne tekopper med mistelteindekor. Dette samarbeidet kan du lese mer om i et eget blogginlegg. I tillegg var det veldig stort for meg å få bestilling til Tønsbergs nye storstue, Bydelshuset i Tønsberg. Min keramikk ble over tid testet ut i bruk på With brød og kaffe midt i Tønsberg sentrum. En kvalitetstest av keramikken, der den ble stablet i haug og rullert med i daglig bruk både til servering og i industrioppvask. 50 tallerkener med Bydelshusets helt egne dekor har blitt levert.

 

 

Starten på Åsgårdstrands helt egne akevittbeger

Mot slutten av året kom også Åsgårdstrands helt egne akevittbeger så vidt ut til folket. Det ble dessverre en hel porselensbrann der ovnen ble overopphetet og nesten samtlige beger i brannen var smeltet til ovnsplata. Noen av dem kunne reddes og ble solgt som annensorteringer, med skjønnhetsfeil. Disse ble nærmest revet vekk, og jeg gleder meg til den ofisielle lanseringen våren 2017. Lanseringen gjøres i samarbeid med Aasgaard Gilde som har en egen akevitt fra Åsgårdstrand. Nyhetsbrev vil bli sendt ut med mulighet for forhåndsbestillinger, så det er bare å skrive deg opp om du vil få med deg nyheten.

 

 

Dandelion - en produktserie med en spesiell historie

I november 2016 lanserte jeg endelig produktserien Dandelion. Den har vokst seg frem over lang tid, og var nå klar for å lanseres. Det ble en veldig hyggelig lanseringsfest i Galleri Smalgangen med visning av serien, konsert med Thomas Marthon og Arnstein Arnesen, handel, og utrolig hyggelige samtaler med kunder. Responsen på denne serien har vært veldig positiv, og jeg ser frem til å videreutvikle denne med flere produkter til familien i 2017.

 

 

 

2017 - velkommen

Med denne opsummeringen ønsker jeg 2017 velkommen, og ser frem til å arbeide videre på verkstedet med nye og gamle ideér. Det blir nye keramikkurs i nye lokaler, det blir nye motiver til barneserviser og en ny farge til Dandelion serien planlegges. I tillegg blir ingridk keramikk å finne på diverse markeder rundt i landet i løpet av året. Håper vi ses på en eller annen måte: du finner meg på Facebook, Instagram og her på nettsiden.

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

BARNEservise- mine erfaringer som firebarnsmor.

September 15, 2019

1/5
Please reload

Siste innlegg