Unike barneserviser med navn og dato

January 27, 2019

Idéen til barneservisene kom da jeg selv skulle være fadder i barnedåp. Jeg ønsket å gi en gave tantebarnet mitt ville ha glede av over mange år, og gjerne noe hun vil forbinde med meg og dåpsdagen når hun blir eldre. Ønsket om en minnerik og spesiell dåpsgave gjorde at barneservisene ble realitet. 

 

8 år med barneserviser

Det lille tantebarnet mitt blir hele 8 år i år, og det betyr at de aller første barneservisene dukket opp helt tilbake i slutten av 2011. På den tiden var jeg lærling i keramikerfaget, og jeg hadde verksted og arbeidsplass i Galleri Smalgangen. Her kom det folk innom som var nysgjerrig på hva jeg drev med, og det ble raskt etterspørsel etter flere serviser til barnedåp, navnefest og fødselsdag. 

 

BESTILL DITT SERVISE HER 

 

Nytt i 2019 er at du også kan bestille serviser som er på lager! Dette betyr at du nå kan skaffe et håndlaget servise fra ingridk med rask leveringstid og til en litt rimeligere penge. Fargeutvalget har landet på grønn og lilla i første omgang, da dette er populære farger i nettbutikken. Den eldste dekoren jeg har er sauen, og dette har vært et populært valg i alle årene med barneserviser fra ingridk. Derfor ble sauen et naturlig valg da jeg skulle velge ut kun en dekor som fikk komme på disse servisene. (nb. lansering 31. januar 2019)

 

SJEKK UT LAGERFØRTE SERVISER HER

 

 

Barneservisene fra ingridk keramikk er håndlagde, hånddekorert og fullt og helt mitt eget design. Dette er et produkt jeg har utviklet over tid, hele tiden med tanke på de behov barnet og du som skal gi det bort har. Kundens tilbakemeldinger har vært med på å forme produktet. Det har vært alt fra ønsker om mindre kopp, dypere bolle, tyngre servise for bedre stødighet m.m. Mine grøtboller har en form som lar dette bli suppebolle, skål til frokostblanding, eller favorittskålen til lørdagsgodt. Veggene i denne dype bollen gjør det lettere for barnet å beholde maten på skjea når minsten skal spise selv. Jeg har to prøvekaniner her hjemme som daglig tester sine serviser, en god måte å kvalitetssikre egen keramikk på.

 

 

 

Vær med å designe din egen gave til dåpsbarnet

I starten lagde jeg dekorer fritt etter kundens ønske, ettersom flere og flere har ønsket seg et barneservise fra ingridk ble ikke dette bærekraftig modell å følge. Jeg var nødt til å gjøre et utvalg, og du kan nå velge mellom 7 herlige dekoerer. De fleste dekorene jeg i dag tilbyr bygger på de ønskene jeg har fått fra dere kunder gjennom disse 8 åra. Noen har vært i Afrika og digger giraffer, noen skal gi gave til et barn som kommer til å vokse opp med sau. Dette blir det morsomme og minnerike serviser av, og nå finnes en rekke herlige dekorer som passer godt med de fargevalgene du kan velge blant. Ved å klikke deg inn på ønsket fargevalg kan du i rullemenyen velge mellom passende dekorer til valgte farge. Å la dere være med i designprosessen ved å ha åpent for valg av farge og motiv, samt navn og dato, gjør at dette blir et servise barn og foreldre verdsetter ekstra høyt.

 

Dersom du har et helt spesielt ønske tilbyr jeg fortsatt å designe en helt egen dekor for deg mot et tillegg i prisen. Kontakt meg for detaljer.

 

 

 

En gave bestilt med omtanke, og laget med omtanke

Hvert servise håndteres lenge og mye av meg og mine hender. Prosessen fra jeg får en bestilling til jeg sender det til kunden i posten varer i flere uker, og jeg føler ofte at jeg blir litt kjent med deg som bestiller og ikke minst med barnet. Mange av mine kunder kommer tilbake til meg og handler gang på gang, og enkelte har handlet ikke bare en og to ganger, men er allerede på sin 7. og 8. handel!! Det gleder meg stort å se at et produkt fra meg kan gi dere så mye mening. Det er dette som blir drivkraften, og mitt mål er alltid å lage et servise som vil glede det lille sjarmtrollet i lang tid.

 

Ønsker du å bli med inn på verkstedet til meg kan du følge meg på Instagram og facebook

Og er du en av de som har et servise i huset blir jeg utrolig glad når det kommer bilder via epost, instagram eller facebook. Bruk gjerne #ingridk_keramikk og tagg meg i bildet så jeg ser det.

 BESTILL DITT SERVISE HER!

 

Please reload

Utvalgt innlegg

BARNEservise- mine erfaringer som firebarnsmor.

September 15, 2019

1/5
Please reload

Siste innlegg