Keramikerlærling søkes

June 16, 2017

LÆRLINGEN ER NÅ FUNNET, FØLG MED FOR NYE MULIGHETER SENERE

 

Har du et ønske om å bli keramiker? Ønsker du å bidra til vekst i en liten håndverksbedrift? Ønsker du å en dag kunne starte eget verksted med design av egne produkter? Er du kreativ, engasjert og har pågangsmot? Da er du kanskje min keramikerlærling?

 

 

ingridk keramikk søker etter lærling med eller uten ungdomsrett. Som keramikerlærling vil du jobbe med alle deler av produksjonen av keramiske produkter. Hovedsaklig dreier det seg om bruk av dreieskive, dekorering, glasering og brenning. Du vil bli opplært i alle deler av bedriften, fra produksjon til markedsføring og salg. 

 

Som lærling forventes det at du vil bidra med:

 • Klargjøring av leire

 • Formingsprosess/dreieskive og andre teknikker

 • Bearbeide produkter

 • Dekorering

 • Stable og tømme keramikkovn

 • Glasere

 • Salg og markedsføring

I tillegg til de oppgaver du etterhvert vil utføre for bedriften forventes det at du evner å arbeide selvstendig med oppgaver som skal gi deg muligheten til å utvikle eget kreativt arbeid. Læreplanen for keramikerfaget vil bli brukt som grunnlag for opplæringen. Læretiden ender i svenneprøve, og deretter svennebrev og tittelen keramiker. Læreplanen finner du her: https://www.udir.no/kl06/KER3-01/Hele/Formaal

 

Personen jeg søker etter er

 • Positiv

 • Motivert

 • Engasjert

 • Kreativ

 

Du trenger ikke ha erfaring med arbeid med leire, men du må ha et engasjement og sterkt ønske om å lære. Formsans og forståelse for estetiske uttrykk er viktig. Du må være i god fysisk form, da arbeidet er fysisk tungt og krevende.

 

Lønn og arbeidsforhold

 

Lønn etter avtale. Lønn vil kunne øke med erfaring og etter verdiskapning i bedriften. Etter hvert vil det og være mulig å bli med på messer og markeder med egen keramikk.

Som lærling vil du ha en læretid på 3-4 år, avhengig av din bakgrunn, og om du har ungdomsrett eller ikke.

Stillingen er 100%. Ved behov finner vi løsninger som passer sammen med eventuell annen deltidsjobb. 

Dette er en offentlig lærlingordning, og læreløpet vil følges opp av Vestfold Fylkeskommune.

 

Om ingridk keramikk

 

Ingridk keramikk er et enkeltpersonsforetak drevet av keramiker Ingrid Kristine Lund. Ingrid Kristine har drevet som keramiker siden 2010, og har flere unike produktserier og spennende oppdrag å vise til. Mest kjent er barneservisene fra ingridk keramikk. Ingrid Kristine brenner for å bevare håndverket og dets kvaliteter, og i takt med økende interesse for håndlaget keramikk, øker også arbeidsmengden i bedriften. Å se seg om etter en lærling er derfor et steg på vei mot vekst i firmaet. For mer informasjon om bedriften, se hjemmesiden: www.ingridkristine.no

 

Vil du søke på stillingen, eller skaffe deg mer informasjon? Ring eller send en epost:

 

post@ingridkristine.no

406 10 785

 

 

 

 

 

 

 

 

 

markedsføring og salg.markedsføring og salg.

Please reload

Utvalgt innlegg

BARNEservise- mine erfaringer som firebarnsmor.

September 15, 2019

1/5
Please reload

Siste innlegg