ingridk keramikk er nominert til "Årets Landlige Spire 2017"

June 19, 2017

 

 

 

Endelig kan jeg dele en fantastisk nyhet med dere. ingridk keramikk er en av ti gründere som er nominert til "Årets Landlige Spire 2017". Lev Landlig arrangerer hvert år denne kåringen sammen med Landkreditt Bank. Kåringen skal løfte fram aktører som er i startgropa med sin virksomhet eller har planer om utvidelse, og inspirere disse til å satse videre. Nå er det dere, kjære venner, kunder, og følgere, som avgjør hvilke fem gründere som går videre til finalen. 

Du kan legge igjen din stemme på Lev Landlig sin facebookside: 

https://fb.st/un5xu8

Dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg har svennebrev i keramikerfaget og jobber fulltid som keramiker. 2017 har så langt vært et innholdsrikt år for bedriften, med nye spennende oppdrag, økende interesse for mine produktserier, og jeg er i gang med å finne min første ansatte (les stillingsannonsen her). Mitt ønske er å kunne lage keramikk som blir en del av de gode minnene i livet. Vi samles rundt bordet ved store og små anledninger, og håndverket blir ofte en del av våre ritualer. Jeg ønsker å bidra med god kvalitet og en følelse av noe ekstra med min keramikk. Dette danner grunnlag for min nominasjon i kåringen.

 

Nå gjelder det å "samle" stemmer, og hver stemme betyr enormt mye for meg.  Deres stemmer betyr jo at dere virkelig har tro på meg og bedriften ingridk keramikk. 

 

Jeg føler meg allerede som en vinner. Bare å bli en av de ti nominerte føles stort for meg. At jeg i tillegg vil bli presentert i neste utgave av Lev Landlig, samt på deres facebookside er allerede en stor seier. Vinneren får 15 000 kroner og finansiell rådgivning fra Landkreditt Bank, og det blir laget en reportasje om vinneren i Lev Landlig. Allerede i sommerens utgave av Lev Landlig, som er i salg fra 26. juni, finner du en presentasjon av de ti nominerte bedriftene, deriblant ingridk keramikk.

 

Håper du vil gi meg din stemme i denne kåringen, hver stemme betyr enormt mye for meg. Du kommer direkte til avtemmingen her, og du stemmer ved å klikke deg inn på bildet for så å trykke på stemmeknappen: 

https://fb.st/un5xu8

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

BARNEservise- mine erfaringer som firebarnsmor.

September 15, 2019

1/5
Please reload

Siste innlegg